en iyi tuz boru için ürünler (6)

Kereviz Tuzu - Tuzlar

Kereviz Tuzu - Tuzlar

Klasik kereviz ve deniz tuzu evliliği, domates suyu veya Bloody Mary'de kullanılır, ancak çok daha fazlasını sunar. Salatalarınızı (şu meşhur Sezar salatasının tuzu!), çorbalarınızı, balıklarınızı veya neden olmasın mısırınızı lezzetlendirebilir. Kereviz zaten sodyum içerdiği için tuz miktarını azaltmanıza yardımcı olur.
Şeytan Tuzu veya Çılgın Tuz - SPESİ TUZ

Şeytan Tuzu veya Çılgın Tuz - SPESİ TUZ

Camargue'dan gelen Şeytan Tuzu, Île de Ré'deki tuz üreticilerine ulaştı ve Çılgın Tuz olarak yeniden adlandırıldı. O zamandan beri, ünü Beyaz Ülke'ye kadar yayıldı ve tuz üreticileri tarafından benimsendi. Izgaralarınıza bir canlılık katıyor ve kızarmış tavuklarınıza güzel bir bakır rengi ve güçlü bir tat veriyor. SKU:SGDD250
11 cm Akrilik Baharat Değirmenleri

11 cm Akrilik Baharat Değirmenleri

BAHARAT DEĞİRMENLERİ
Haşlanmış İstiridye - Granville Koyu'ndan Haşlanmış İstiridye

Haşlanmış İstiridye - Granville Koyu'ndan Haşlanmış İstiridye

Granville Koyu'nda yakalanan haşlanmış bulotlarımız, otantik ve benzersiz bir lezzet sağlamak için özel bir özenle hazırlanır.
Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Küçük temizlenmiş ahtapotlar - Başlıca ürün yelpazesi

Kremalı maydanozlu küçük ahtapotlar: Bir maydanoz karışımı hazırlayın (sarımsak ve maydanoz). Küçük ahtapotlarınızı çözdürün. Ahtapotlarınızı hazırlamadan hemen önce su altında çözdürmenizi öneririz. Ahtapotlarınızı zeytinyağı ile bir tavada soteleyin, ardından maydanoz karışımınızı ekleyerek eşit bir altın rengi elde edin. İsteğe göre baharatlayın. Krema ekleyin ve kısık ateşte 4 dakika pişirin. Beyaz pirinç veya buharda pişirilmiş havuçlarla servis yapın.